perjantai 10. huhtikuuta 2015

Skincare favourites

Mulla on muutama luottotuote, jotka on jäänyt osaksi ihonhoitorutiinejani vuosikausiksi ja muutama myös ihan vasta lempparituotelistalle saapuneita tuotteita! Nämä niitä juttuja, joihin palaan vaan aina takaisin todeten, että kyllä nämä nyt vaan on parhautta. Kuitenkaan se, ettei mulla esimerkiksi ole luottoyövoidetta, ei tarkoita sitä ettenkö yövoiteita ollankaan käyttäisi - en vain ole vielä törmännyt sellaiseen, jonka voisin lisätä lempparituotteiden listaan!LUSHin Mask of Magnaminty on oikeastaan ainoa naamio, jota säännöllisesti käytän. Se on minttuinen mutanaamio, jossa on kuorintaominaisuus mukana! Naamio viilentää kasvoja ihanasti, jättäen jälkeensä mattaisen, mutta kuitenkin kuorinnan jäljiltä pehmeän lopputuloksen - ja tietysti pienentyneet ihohuokoset :)

Aqualan-perusvoide on ollut jo vuosikausia ympärivuotisessa käytössä jokailtaisena käsirasvana, ja oikein pahoina aikoina olen rasvannut sillä tiettyjä kuivia alueita kasvoistanikin. Ihoni on atooppinen ja kuivahko, ja ilman tätä rasvaa käteni kuivuvat mummomaisiksi jo muutaman päivän käyttämättömyyden jälkeen.

Bepanthenia olen käyttänyt huulillani jo pitkään, varsinkin talvisaikaan. Se vain kosteuttaa todella hyvin, ja pitää kuivat huulet kurissa ja estää ihonriekaleiden syntyä.

Vastikään luottotuotteideni listalle nousi myös Garnierin Micellar Cleansing Water, eli siis Garnierin misellivesi! Oon tosi laiska ihonpuhdistaja, ja tällä saa kaiken meikin naamasta pois alta aikayksikön, joten... What can I say? :D Meikinpoistoliinojen korvaaja!

The Body Shopin Body Butterit. Vaikka myönnän olevani aika laiska vartalovoiteilla läträäjä, nämä pelastaa suuremmilta vahingoilta! Yhden käyttökerran jälkeen iho jo tuntuu kosteutetulta, vaikka rasvaus olisikin laiminlyöty aiemmin. Tällä hetkellä kierroksessa menossa mangontuoksuinen versio, mutta monia muitakin on kokeiltu! Ehkä lempparein kaikista on juuri tämä tai sitten mustikkainen tuoksu.

Long story short, my favorite skincare products of all the time (or at least until now)! LUSH - Mask of Magnaminty, Aqualan "basic cream", Bepanthen for lips, Garnier Micellar Cleansing Water for make up removing and the Body Shop's Body Butters for a lazy girl like me. 

- Derra

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...