sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Dutch braid pony tutorial (Finnish only)

Heippa! Aattelin tehä teille tutorialin tästä superhelposta kampauksesta, joka on oikeasti tosi nopea ja kätevä tehdä. Itse pidän hiuksieni pitämisestä tämänkaltaisissa kampauksissa varsinkin niinä päivinä, jolloin ne eivät ole aivan puhtaimmillaan tai kun vain haluan ne muuten jotenkin hienosti pois kasvoilta. Poninhännän siirtämisellä alemmas niskaan siitä saa myös mukavan matkustamiseen!

Tämän kampauksen idea on, että molemmille puolille päätä tehdään "tanskalaiset" letit ("Dutch braid"), jonka jälkeen lettien ylijäämät sidotaan pään taakse poninhännälle. Ainakin itse koen, että videotutoriaaleista on helpompaa oppia ja tajuta homman idean, joten etsin teille hyvän videotutoriaalin tanskalaisesta letistä. Yritän selostaa sen tekoa kuitenkin myös näissä kuvissa :)


1. Kaiken alku ja juuri on keskijakaus. Ei haittaa, vaikket normaalisti pitäisi keskijakausta, kun etuhiukset menevät sinne lettiin kuitenkin.
2. Valitse kolme hiuskaistaletta jakauksen ja korvan väliltä, niin että alin niistä lähtee juuri korvan yläpuolelta ja ylin siitä jakauksen alapuolelta (ja keskimmäinen siitä väliltä).
3. Lähde letittämään niin, että siirrät aina uuden hiuskaistaleen keskimmäisen osion alle, ei päälle (muuten siitä tulee ranskalainen letti). Letitä yksi kierros ennen kuin alat lisäämään hiuksia.
4. Uudet hiusosiat lisätään aina siihen osioon, joka menee sen keskiosan alle.


5. Jatka vaan letittämistä, kunnes sivut on letitetty. Ei haittaa, vaikka takaosaan jää aukinaisia hiuksia - parempi vaan, sillä ainakin oma poninhäntäni näyttää tuuheammalta, kun kaikkia hiuksia ei ole letitetty.
6. Kun sivu on letitetty, jatka letti loppuun kuitenkaan lisäämättä enää uusia hiuksia joukkoon. 
7. Pistä letti kiinni hiuslenkillä.
8. Tee sama homma toiselle puolelle! Kerää molemmat letit poninhännälle hiuslenkillä, ja avaa letit. Lopuksi levitä vielä niitä hieman sormilla.- Derra

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...