perjantai 6. maaliskuuta 2015

Collection - Work the Colour: Raspberry Pink

Päätin pitkästä aikaa swatchata (tuon sanan käyttö on jotenkin tosi tuskaista edelleen) kynsilakkaa täällä blogin puolella!


Nimittäin syksyllä Briteistä mukaan haalimani Collection - Work the Color -sarjan sävyn numero 20, nimeltään Raspberry Pink. Ostin tämän ihan merkkiä katsomatta lähinnä halvan hinnan ja silmääni miellyttävän värin takia, ja putelin muodosta arvelin että kyseessä olisi joku Suomestakin helposti löydettävä tuote, kuten vaikka Maybelline. Heillä oli jossain vaiheessa mielestäni lakkoja, joiden pullon muoto oli aika samannäköinen? No, joka tapauksessa.

Lakka jäi pitkäksi aikaa kaappini pohjalle lojumaan, koska arastelin näin räikeän lakan käyttöä, ainakin näin talvisaikaan. Pari päivää sitten sain kuitenkin yllättävän inspiraation kun näin tämän lakan hyllyllä, ja onneksi sain!


Lakka on siis jotain punaisen ja pinkin väliltä. Se peitti hyvin jo ensimmäisellä kerroksella, mutta päätin levittää vielä toisen kerroksen varmuuden vuoksi. Suti oli helppokäyttöinen ja hyvän kokoinen. Eikä lopputulos sitten loppujenlopuksi niin räikeä ollutkaan, onneksi!

Vaikkei tätä kyseistä lakkaa Suomesta taidakaan saada, tiedän ainakin Lumenella ja Essiellä olevan samoja sävyjä, jos nyt kolahti :)

Here's a swatch of Collection - Work the Color's Raspberry Pink. It's something in between red and pink (I can't really decide haha), quite easy to apply onto the nails and is pretty opaque with one thick coat as well. If you live in UK, I would definitely give it a try! It's such a nice and colorful shade for spring/summer :)


Hyvää viikonloppua!

-Derra

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...