perjantai 17. lokakuuta 2014

Winged lines tutorial

Omassa arkimeikissäni tykkään yksinkertaudesta ja siisteydestä. Jos ripsiväriä joutuu vahingossa luomille, se on pyyhittävä pois jos aikaa vain on. Ei siis ole varmaan yllätys, että silmärajauksia on tullut treenailtua paljon olosuhteiden pakosta :D Jostain syystä vain rakastan suoraviivaisia linjoja, jotka korostavat silmää tummuudessaan ja saavat silmäkulman näyttämään terävältä ja kissamaiselta.

Kun ensimmäisen kerran vuosia sitten törmäsin tämänkaltaiseen tutoriaaliin tumblrissa ja kokeilin sitä, en ole vanhaan tekniikkaani enään palannut. Linkittäisin tuon jumalallisen ohjenuoran tähän jos vain tietäisin mistä blogista sen aikoinaan löysin, mutta kun ei. Mutta pistetään vahinko kiertämään!
Pahoittelen sumeita kuvia, kamerani on edelleenkin reissussa joten nämä ovat ihan puhelimella otettuja.

Ensiksi tahdon sanoa, että luottotuotteeni silmänrajausten tekemiseen on jo yli vuoden ollut IsaDoran Waterproof Glossy Eyeliner, sävyssä 40 Chrome Black. Lähtee hyvin silmämeikinpoistoaineella, muttei leviä tai sotkeennu. Mainio!

1. Silmä ilman minkäänlaista meikkiä, au natural. Tämä on siis lähtötilanne.
2. Rajauksen piirtäminen on mielestäni helpointa aloittaa siitä itselleni vaikeimmasta osasta - siiven kulmasta. Piirrän nämä yleensä molempiin silmiin vuoron perään, ennen kuin jatkan seuraavaan vaiheeseen. Tällä tavoin on aikaa vertailla ja korjailla kulmia ilman että tarvii alkaa pyyhimään koko juttua jos/kun siinä joku pieni virhe sattuu.
3. Seuraavaksi piirretään viiva, joka tavallaan yhdistää luomen ja siiven toisiinsa. Tästä kohdasta tulee yleensä väkisinkin hieman paksu, ja useimmiten jopa korostan sitä. Mielestäni se vain luo tiettyä syvyyttä meikkiin, mutta nämähän ovat makuasioita :) Tämä on yleensä se aikaavievin osa, sillä tässä vaiheessa siipien kulmien erot tulevat esiin jos sellaisia on.
4. Aika tehdä rajaus loppuun! Itse suosin tällaista sisänurkkaa kohti kapenevaa ja vähitelleen kokonaan katoavaa viivaa. Sen saa aikaan siveltimen terävällä osalla, kun siinä ei ole liikaa mustetta (kutsutaanko sitä musteeksi... :D)
Myös viivan tuominen lähelle ripsirajaa/sen sekaan edesauttaa häipyvän efektin luomisessa. Kannattaa myös värittää siipiä ja liitoskohtaa, jos niihin on jäänyt haaleita kohtia.
5. Ja lopputulos ripsiväreineen. Tosiaan, rajauksen voi toki viedä ihan silmän sisänurkkaan asti jos vain haluaa! Sitä voi muunnella ihan mielensä mukaan.


Ella Eyre - Comeback


Toivottavasti teille oli tästä jotain hyötyä.
Hyvää viikonloppua alle sammen!

- Derra

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...