torstai 9. lokakuuta 2014

I can do it with gourmet taste

Siis apua, ei ole mitään tekemistä. Kun viettää päivänsä kotona köhien, niin pakkohan sitä on jonkinmoista aktiviteettia itselleen keksiä. Kun Under The Dome alkaa tuntua jo puuduttavalta, apua löytyy kynsilakkoja tursuavalta kaapilta!
Päätin aloitella ihan rauhallisesti, johan mun taidot on jo hetken ruostunu. Päädyin iki-ihanaan tummanpunaisen, miltei ruskean ja kimaltelevan kullan yhdistelmään. Raidat oli nimettömissä, vaikka näin jälkikäteen ajateltuna niitä olisi voinut laittaa useampaankin kynteen. Oh well.


Pohjalakkana toimi edelleenkin tuttu ja turvallinen OPI - Natural Nail Base Coat. Yksi kerros ORLYn Golden Chrome Foilia riitti peittävän lopputuloksen saavuttamiseen, ja päälle oli hyvä sipaista pari kerrosta Sally Hansenin 121 Golden Rulea, glitterin ja kimalluksen ystävä kun nykyään olen. Odotin yön yli lakkojen kuivumista, ja seuraavana aamuna lätkäisin teipit kynsille ja lakkasin päälle Gina Tricotin lakkaa sävyssä 07 Zinfandel. Poistin teipit, kun lakka oli vielä märkää ja jälkeen jäi kaksi nättiä, kultaista raitaa. Zinfandelia hutkin muillekin kynsille, ja viimeisenä pisteenä i:n päälle ORLYn Snap Dry -pikakuivattavaa päällyslakkaa.

Olipa kiva kirjoittaa pitkästä aikaa kynsipostaus!
Toivottavasti siitä oli teillekin jotain iloa.

- Derra

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...