tiistai 23. syyskuuta 2014

Jospa onkin niin, että elän vain kerran? (picture heavy)


Viime aikoina on tapahtunut niin paljon asioita, etten oikein edes tiedä mistä aloittaa. Olin viikon Lontoossa, söin paljon sushia, shoppailin bleiserin ja lompakon, näin Leijonakuningas-musikaalin, tuhosin varpaani korkokengillä, pyörin kierroksen London Eyessä, söin baariruokaa, kävin Sea Lifessa ja hengailin kerrostalon huipulla olevassa törkeän kalliissa coctailbaarissa. Kävelin Tower Bridgen kupeessa kaatosateessa.

Matkustin Glasgowhun, joka ei kaupunkina kovin suuri ole mutta oikein mukava kuitenkin. Söin vähän lisää baariruokaa, sushia ja keksejä. Matka jatkui Edinburghiin, johon vähänä rakastuin. Kaupunki täynnä vanhoja rakennuksia, ja jokainen pieni kuja tuntui niin kiehtovan mystiseltä ja kotoiselta. Käytiin opestetulla kummituskierroksella, kierreltiin kaupungilla ja hautuumaalla, syötiin pitsaa ja maistoin eka kerran elämässäni friteerattua Mars-patukkaa(?! jep). Käytiin Edinburghin linnassa - josta kuvia sitten jälkikäteen - ja Camera Obscurassa, joka on siis talo täynnä optisia illuusioita.

Nyt olen ollut viimeisen viikon Manchesterissa, ja reissuni on alkanut kääntyä ja iltaa kohti. 3. päivä lokakuuta olisi tarkoitus taas palata tuttuihin maisemiin tuntureiden keskelle. Siellä on kuulemma satanut jo luntakin.


2 kommenttia:

  1. haluun niin kans ulkomaille ;___; hienoi kuvii ja kiva et oot takas suomessa (nyt vaan tänne etelään hophop) :-----)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Abroad is the place to beee. Kiitti! :) Saapa nyt nähä jos niille kulmille eksyn!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...