maanantai 26. toukokuuta 2014

The sun, it rises slowly as you walk.


Täällä vähän Suomen eteläisimmillä perukoilla on jo kevät (tai oikeastaan kesä) paljon paremmin vauhdissa kuin kotolapissa! Puut kukkii ja on ollut ihanan lämmin keli, ulkona on tähän päivään asti pärjännyt mainiosti vähän kevyemmälläkin varustuksella! Tänään saatoin hivenen aliarvioida ulkolämpötilaa, jonka takia hytisinkin tuolla tuulessa ja tuiverruksessa hameessa ja ohuessa paidassa. No, virhearviointeja sattuu!


Jos siitä asusta alkaa puhumaan niin varmaan siitä täytyy kuvakin laittaa :D Kaivelin vähän mummun kirpparille lähteviä kasseja ja tein sieltä aivan mahtavan löydön! Tuo paita on vaan ihana. Erityisesti tykkään tuosta edessä olevassa, nappijonon molemminpuolin kulkevasta pitsiyksityiskohdasta. Vaikka asu olikin tämän päivän 10 asteen säälle aavistuksen vilpoinen, en kadu mitään. Tässä sivussa voisin myös huomauttaa, että hame on H&M:stä ja kengät City Marketista, aivan merkkikamaa siis.


Toinen ihanuus (josta jouduin kylläkin maksamaan, aika suolaisesti vieläpä) minkä olen kahminut mukaani on hajuvesi, Guessin Summer Girl. Omaan nenääni kesäinen, makeahko tuoksu oli ihan yliveto, joten eihän sitä sinne kauppaankaan voinut jättää! Kyselin jurylta kuitenkin mielipiteitä ennen ostopäätöstä, sillä en halunnut tehdä aivan hutiostosta, olihan tuolla putelilla kuitenkin sen verran hintaa. Mikään hetkellinen mielenhäiriö ei kuitenkaan ollut kyseessä, vaan (itsevalitsemani) tuomariston päästäkin näytettiin vihreää valoa. Purkki mukaan ja menoksi siis :)


Onhan tässä tullut muutakin toki osteltua, mutta niistä lisää ehkä joku toinen kerta, ettei nyt aivan överiksi mene. Toivottavasti teidän kesänne on lähtenyt käyntiin yhtä mukavissa merkeissä!

Munford and Sons - The Cave


- Derra

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...