tiistai 1. lokakuuta 2013

It is curious and careless and it's flowing through my veins


Oon ollu aika pitkään elämän ja kuoleman rajamailla noiden yo-kirjotusten suhteen, mutta niiden loppuessa päätin kuitenki valita joen tämän puolen 8---)
Ollaan käyty Venlan kanssa kahvilla, rahaa on palanu normaalia vähemmän. Kirjotin äikäntunnilla artikkelia maahanmuuton vaikutuksista kohdemaahansa ja kuuntelin samanaikaisesti saamenkielistä räppiä. Käytiin parin perheenjäsenen voimilla Tallinnassa (mistä kerron myöhemmin lisää!) ja ostettiin Lidlistä tolkuton määrä kananugetteja. Pakastinkaan ei taida enää tyhjää päivää nähdä. Koeviikko on kohta ohi ja Placebo jyllää. Ulkona on ollu aika kylmää, ei siis hameita or so they say.

Kaikki kuvat on puhelimesta, joten laatu ei ole mikään päätähuimaava, sori. Teen siitä Tallinnapostauksesta sitten vähän laadukkaamman.


- Derra

2 kommenttia:

  1. Ihmettelin ite eilen että oon kans käyttäny rahaa aika vähän pari viikkoa ja hämmennyin kun ei oo tullu käytyä missään :0 laadukkain kaverikuva myös ikinä :-----------D

    VastaaPoista
  2. joo oon kans huomannu saman o: vihdoinki ku ois kirjotusten jälkeen mahdollisuus tehäkki jotain nii sit ei tee XD jep jep pikselien kauneus

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...