perjantai 29. maaliskuuta 2013

Reboot

Nyt on tullut vihdoinkin sen aika, että on pakko todeta, ettei tämä blogi voi jatkua näin. Olen jo jonkin aikaa miettinyt, mitä tämän kanssa oikein tekisin ja päätynyt kahteen vaihtoehtoon: joko lopetan blogin kokonaan tai muutan sitä niin, että minua inspiroi päivittääkin sitä joskus. Ajattelin kokeilla ensin jäkimmäistä. Jos homma ei toimi, niin pitää miettiä uudelleen.
Olen yrittänyt pitää ennen pariakin lifestyleblogia, mutta ne ovat kaatuneet samaan ongelmaan kuin tämäkin uhkaa, eli inspiraation puutteeseen. En tiedä, mihin suuntaan homma lähtee tästä nyt kehittymään. Ehkä enemmän tyylin, kosmetiikan ja lifestylen puoleen. Luultavasti - ja hyvin todennäköisesti - myös lakkauksia vilkkuu jonkin verran, muttei yhtä paljon kuin ennen.
Ne, joita uusi suunta ei miellytä, voivat vapaasti lähteä. Olen todella kiitollinen kaikille blogini lukijoille, vaikka jotkut teistä saattavatkin lähteä tämän uudistuksen myötä~

Jos joku sattui huomaamaan, ehdin jo nopsana vaihtaa ulkoasunkin - olihan se vanha kummitellut täällä lähestulkoon läpi koko blogin historian. On sanomattakin selvää, että tykkään itse tästä uudesta enemmän. Se on nyt enemmän itseni näköinen, yksinkertaisempi ja omasta mielestäni myös siistimpi. Vanha saattoi näyttää silmääni silloin muutama vuosi sitten hyvältä, mutta siitä ajasta ovat maut muuttuneet jo useanpaankin otteeseen.


Terveisin,
Derra.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...