tiistai 29. tammikuuta 2013

92.


Hei taas pitkästä aikaa,
violetilla ollaan jälleen liikkeellä. Olen todellinen violetin ystävä, ja huomaahan sen muuallakin kuin kynsissä. Violettia ruokaa odotellessa.


Ei vaan, tältä homma näyttää tällä kertaa. Vähän nuo ehtivät kärsiä taas ennen kuin sain kuvat otettua, mutta ei onneksi liikaa.
Todetakseni vähän itsestäänselvyyksiä, kyseessä on violetit kynnet, joissa on keskellä hopeinen raita ja Konad-kuviointia. Raidan reunat on rajattu strasseilla.

Tämä oli vielä sitä aikaa, kun OPI:n Natural Nail Base Coatini oli päässyt sisukkaan kahden vuoden kitkutuksen jälkeen vihdoinkin lopahtamaan, enkä ollut saanut ostettua uutta. Kaivelin siis kaapin pohjalta jonkun vanhan aluslakan, joka kuplitti päällyslakkaa ihan kivasti.
Tämän (ja muutaman muun samankaltaisen) episodin jälkeen päätin uhrata suosiolla sen 20 euroa siitä, että saan pariksi vuodeksi tasaisen lakkauksen.

Pureudutaanpa sitten taas siihen, miten oikeastaan nämä sitten sain aikaiseksi?

Pohjalakkana käytin jotakin Sally Hansenin kaapin perukoilta pölyä keräämässä ollutta lakkaa, jonka nimeä en jaksa metsästää. En suosittele, elleivät ne kuplat lakkauksen pinnassa viehätä.
Violetti lakka alla on yksi suosikeistani, Models Ownin Purple Imperial. Olen swatchannut kyseisen lakan aiemmin blogissani. 
Kun pohjaväri olin täysin varma siitä, että pohjaväri oli kuivunut kunnolla, rajasin raidan läpinäkyvällä askarteluteipillä. Se tarttuu kiinni kovaa, joten lakan on oltava todellakin kuivaa ennen kuin teippihommaa voi toteuttaa, tai pohjaväri lähtee sen mukana. Samasta syystä se ei myöskään jätä reunoihin ilmakuplia eikä liimojaan kynsille, joten tykkään käyttää sitä enemmän kuin esimerkiksi maalarinteippiä.
No, joka tapauksessa. Kun alue oli rajattu, täytin sen hopealla lakalla, joka tässä tapauksessa oli Viva La Divan aikaansaannos, jolle ei tietääkseni ole edes nimeä. Sitä sai heittää aika paksun kerroksen, että se peitti kunnolla. Jälleen päästään odottelemaan lisää.
Kun hopea oli kuivunut, rajasin alueen uudelleen teipeillä ja leimasin Konadilla kuviot hopean päälle. Sen jälkeen kiinnitin strassit näkymättömällä lakalla, ja viimeistelin koko kaaoksen Ceasarshopin Rapid Dry -pikakuivattajalla.

Eipä minulla sitten muuta asiaa ollutkaan,
hyvää loppuviikkoa kaikille!

- Derra

4 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...