torstai 13. joulukuuta 2012

91. Back in business


Melkein jo hävettää tämä postaustahtini, eikä välttämättä enään "melkein". Olen tainnut päivitellä blogia viimeksi pari kuukautta sitten? Kunnollista syytä tälle valtavalle raolle ei oikeastaan ole. Ei rikkinäistä kameraa tai konetta, ainoat asiat mitkä ovat viime aikoina riivanneet lienevät olleet inspiraation puute ja laiskuus. Olen jättänyt paljon hyviä ideoita toteuttamatta, sillä en vain ole jaksanut toteuttaa niitä ja jos olen, olen unohtanut ottaa niistä kuvat. Muutin myös hiljattain omaan asuntoon, jonka takia on täytynyt keskittyä aika paljon siihenkin.

Jaarittelusta asiaan!


Sain vihdoinkin sellaiset lakkaukset aikaisiksi, joista a) pidin itse ja b) muistin ottaa kuvat ennen niiden rapistumista. En saanut niitä otettua päivänvalossa, joten pahoittelen laatua.

Pohjalla on siis keltavihreä liukuvärjäys. jonka päälle sirottelin hieman keltaista tikkuhilettä. Alaosaan liimailin strasseja, ettei homma näyttäisi liian yksinkertaiselta.  Keltainen lakka alimmaisena on Dependin sävy 12. Vihreään liukuun käytin Models Ownin Lime Night:ia (joka oli kuitenkin niin epäpeittävä, että töpöttelin pohjalle Wild&Crazyn Montanaa, että se olisi näkynyt kunnolla) ja Dependin sävyä 7. Tähän väliin heitin jotain Alessandron top coatia, jolla liimasin tikkuhileet ja strassit kiinni, ja viimeistelin homman Cesarshopin Rapid Dry:lla. Aluslakkana toimii edelleen vanha ja uskollinen OPI:n Natural Nail Base Coat.

Jälleen kerran sain huomata, ettei kaikki mennyt ihan putkeen, mutta olen kutakuinkin tyytyväinen lopputulokseen! Keltainen lakka pohjalla kupli jotenkin omituisesti strassien läheltä, enkä oikein tiedä tälle syytä. Ehkä OPI:n vanha ja uskollinen aluslakkani alkaa vedellä viimeisiään?

Vielä tähän loppuun tahtoisin esittää yhden kynsiin mitenkään liittymättömän kysymyksen: tilasin vastikään lisää värillisiä piilolinssejä, jotka esittelisin mieluusti täällä. Olisiko teillä kiinnostusta lukea niistä? Olen esitellyt jo yhdet piilolinssit aiemminkin täällä.

Oikein mukavaa loppuviikkoa kaikille!
- Derra


3 kommenttia:

 1. Kiva että postailit taas, mä oon sun tauon aikana liittynyt blogisi seuraajaksikin siinä uskossa ettei se ollut aivan hengettömäksi mennyt. Eikä ollutkaan. :) Pirteän kesäiset kynnet!

  Minä en ole erityisen kiinnostunut piilolinssijutuista mutta en mitenkään pane pahakseenkaan sellaisia postauksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiva kuulla että uutta porukkaakin on liittynyt mukaan, vaikka olenkin ollut aika häpeällisen epäaktiivinen blogin päivittämisessä viimeiaikoina DX Mutta kiitos!

   Poista
 2. http://elleninblogii.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...