perjantai 28. syyskuuta 2012

90. As the violet fades


En ole päivittänyt niin pitkään aikaan, että melkein hävettää. Aika ja inspiraatio ovat olleet aika kortilla viime aikoina, mutta tällä viikolla sain ensimmäistä kertaa aikoihin mitään kunnollista kynsille aikaiseksi.
Tällä kertaa pidin huolen siitä, että muistin ottaa kuvat ennen kuin kynnet ehtivät rapistua törkeään kuntoon.


Olen itse tyytyväinen tähän lakkaukseen, vaikka parantamisen varaa toki on. Olen edelleen huono tähtäämään Konadin leimasimella, vaikka olen sitä aika paljon käyttänyt. Niinpä kuviot ovat miltei joka kynnessä vinossa, mutta pystyn elämään asian kanssa : D

Tässä vielä kuvaa sisävalossa.

Käytetyistä lakoista ei ole kuvaa, mutta voin toki kertoa ne tähän, jos niiden nimet jotain jollekin sanovat.

Pohjalakkana käytin edelleen ehtymätöntä OPI:n Natural Nail Base Coatia.
Pohjavärinä käytin Models Ownin Purple Imperialia, jonka olen swatchannut aikaisemmassa postauksessani kertaalleen. Sitä sai laittaa kynnelle parikin kerrosta, että lopputulos oli tarpeeksi peittävä.
Pohjalakan päälle tuputtelin kärkiin ensin Wild and Crazyn Montanaa, sillä hailakampi violetti kärjissä tuskin olisi saanut tarpeeksi peittävyyttä ilman valkoista lakkaa allaan.
Valkoisen päälle tuputin Dependin sävyä 058, saadakseni aikaan nuo haalean violetit kärjet.
Tämän jälkeen tuputin päälle vielä hieman violettia glitterlakkaa, Gina Tricotin sävyä 78 - Rockstar.
Kun liukuvärjäys oli valmis, lakkasin Mossin mustalla lakalla sivut mustiksi ja leimasin Konadilla kuviot kynsille, laatasta m15. Viimeistelin lakan strasseilla ja Cesarshopin Rapid Dry -pikakuivattavalla päällyslakalla.

Hyvää viikonloppua!
- Derra

6 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...