perjantai 6. heinäkuuta 2012

87. Let the metal shine

Sain hetki sitten kaveriltani Ladalta Saksasta tuliaisiksi kynsilakkoja. Olen ehtinyt niistä vasta yhden testailemaan, ja voin kyllä kertoa, että olen positiivisesti yllättynyt!

Kyseessä on siis Catrice-nimisen lakkamerkin sävy 840, nimeltään Genius In The Bottle. Itse en ollut tästä merkistä koskaan kuullutkaan ja sain sen käsityksen, ettei se ollut kovin hintava.
Lakka myös näytti varsin laihalta pullossa, joten rohkenin epäillä sen toimivuutta. Kokemukseni on, että  sekä duochrome- että metallilakat peittävät vasta monen kerroksen jälkeen, eikä efekti silloinkaan tule välttämättä kovin paljon esiin.

Kuva otettu salamalla.

Tämän lakan kohdalla sain kuitenkin (onneksi) olla väärässä. Se peitti jo kahden kerroksen jälkeen riittävästi, ja ensireaktio taisi olla "Tämähän on aivan ruskeaa!" Pullossa lakka näytti enemmän vihreältä.
Aluksi luulinkin, että siinä se duochrome-efekti olikin. Päivän mittaan kuitenkin huomasin, että lakka vaihteli väriään. Milloin se oli oranssi, milloin ruskea, milloin vihreä. Pullossa lakassa voi huomata jopa sinisen sävyjä, mutta kynnellä en niitä ole ainakaan toistaiseksi onnistunut bongaamaan.
Kaikenkaikkiaan olen lakkaan siis oikein tyytyväinen.

Ilman salamaa.

Kohtasin tämän kanssa oikeastaan vain yhden ongelman: minkälaiset koristelut tähän oikein sopisivat?
Se, mikä sopii vihreän kanssa ei välttämättä sovi oranssin kanssa, eikä se mikä sopii ruskean kanssa sovi välttämättä vihreän kanssa.


Päädyin siis tällaiseen ratkaisuun. Lisäsin toiselle puolelle mustia raitoja, jotka reunustin kultahileisellä lakalla. Peukaloihin leimasin myös kukkahärpäkkeet Konadeilla.


Onnistuin myös kuvissa yllättävän hyvin! : O  Olen aivan itsekin yllättynyt - kerrankin laadukkaita kuvia!
Tällä kertaa muistin myös ottaa kuvan käytetyistä lakoista, eikä tarvi mitään kovin pitkää tarinaa siitä kertoa... Vaikka tässä postauksessa tuntuukin olevan jo nyt tekstiä enemmän kuin tarpeeksi : D
Pyrin jatkossa tekemään lyhyempiä ja vähemmän rönsyileviä postauksia!


Minkälaisia kokemuksia teillä on duochromelakoista?

Hyvää viikonloppua!

- Derra

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...