maanantai 18. kesäkuuta 2012

85. Black&white strawberries

Heissan ja anteeksi taas tämä hiljaiselo!

Olen ollut viimeaikoina joko hieman laiskana tekemään kynsiä, unohtanut kuvata ne tai jättänyt ne syystä tai toisesta kesken. 
Tällä kertaa sain kuitenkin kynnet kuvattua ennen kuin ne tuhoutuivat totaalisesti (eli tunnin kuluttua niiden tekemisestä).


Kynsien kärjet ovat siis mustavalkoiset ja tavoittelevat hieman tuollaista terävää muotoa.  Musta ja valkoinen väri vuorottelevat.
Kynsiin on painettu mansikoiden kuvia konadeilla ja tipin rajat reunustettu microhelmillä, joista lähti osaksi väri päällyslakan mukana.Aluslakkana käytin OPI:n Natural Nail Base Coatia. Oman kynnen väriä hieman vaalentamaan ja samentamaan lisäsin Snowcrystalin lakkaa, sävyä #308. 
Mustat tipit rajasin ensin Kissin koristelulakalla ja täytin Mossin mustalla lakalla.
Valkoiset tipit rajasin myös - yllätys yllätys - Kissin valkoisella koristelulakalla ja täytin Wild and Crazyn (nykyään vissiin Crazy Color?) Montanalla, joka on muuttunut kivaksi liisteriksi alitettuaan puolen pullon rajan.
Kuviot leimasin Konadin erikoislakoilla ja päällyslakkana käytin Sally Hansenin Diamond Shine -päällyslakkaa. Se ei ole pikakuivattavaa, mutta jos mihinkään ei ole kiire, se hoitaa hommansa hyvin : )


Hyvää tulevaa juhannusta kaikille! : )

- Derra

9 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...