sunnuntai 27. toukokuuta 2012

84.Kevät ja kiireet ovat täällä taas, ja sen huomaa kyllä täällä bloginkin puolella. Viimepäivityksestä on jo aikaa ties kuinka kauan, pahoitteluni siitä : /

Koska aikaa on rajallisesti, olen kulkenut yksinkertaisissa lakkauksissa. Ensimmäistä kertaa hetkeen sain jotain näyttämisen arvoista aikaan viime viikolla. En ehtinyt dokumentoida näitä kynsiä kunnolla, ennen kuin ensimmäiset strassit jo lentelivät pitkin maita ja mantuja.

Käytetyistä lakoista ei ole valitettavasti tällä kertaa kuvaa, mutta teen tähän pienen selostuksen työvaiheista ja lakoista samalla.

Eli, aluslakkana käytin OPI:n Natural Nail Base Coatia, kuten aina.
Oranssi lakka pohjalla on ainokainen kunnollinen kyseisen värin edustaja lakkakaapissa, nimittäin Sinful Colorsin 853 Cloud 9.
Kun se oli kuivunut, päätin piristää pohjaväriä lisäämällä päälle hieman oranssia lastulakkaa, Nfu.Oh:in sävyä 43 nimittäin.
Peukalon, etusormen ja nimettömän kynsiin lisäsin päälle mustaa cracklelakkaa, IsaDoran 801 Black Tagia, jota en kovin paljoa käytä, mutta yritän opetella parhaani mukaan.
Kiinnitin strassit nimettömiin näkymättömällä lakalla. Päällyslakkana käytin Sally Hansenin Diamond Shine -päällyslakkaa.

Hyvää kevään jatkoa kaikille!
- Derra

4 kommenttia:

 1. hienot kynnet, osaisimpa mäki.. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoksia, harjoittelemalla sitä oppii : )

   Poista
 2. Sulle olis tunnustus mun blogissa :))
  http://mimosnailart.blogspot.fi/2012/06/kynnetonta-haastetta.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon! taidanpa tehdä tuon kun saan aikaseksi 8----)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...