sunnuntai 13. toukokuuta 2012

83. Breaking the chains

Hei taas!

Olen ajatellut, että voisin ehkä muuttaa blogin ulkoasua jonkin verran suuremmaksi, sillä kuvat ovat omaan silmääni turhan pieniä. Myös taustaa ajattelin muuttaa rauhallisemmaksi ja vähemmän huomiota herättäväksi. Banneri (jonka aion myös muuttaa, kuva on jo valmiina) ja blogin kuvat olisivat sitten pääosassa - Miltäs kuulostaa? 8)


Tässä uusimmat kynsituotokset!
Ajattelin aluksi tunkea sekaan muutama rhinestonea, mutta tulin siihen tulokseen, että less is more jos näistä lakkauksista puhutaan.

Ketju on jotain askarteluketjua, ostettu Tiimarista ehkä euron hintaan. Hyläsin sen kuitenkin kynsilaatiikkoni pohjalle määrittelemättömän pituiseksi ajaksi, sillä ajattelin ideani olleen yhtä kuolleena syntynyt kuin muutama muukin hetken mielijohteesta syntynyt idea.
Kun näin Copy That, Copy Cat -blogissa tutoriaalin siitä, miten kynsille saa lisättyä ketjua, mieleeni muistui tuo laatikon pohjalle unohdettu yksilö. Siitä se idea sitten lähti 8D


Mitä pohjalakkaukseen tulee, niin siinähän on siis punaisen (OPI - The Show Must Go On) päälle vedetty tummanharmaa (OPI - Lucerne-tainly Look Marvelous) vinoranskis eri suuntiin. Apuna käytin kirkasta teippiä.

Ketjun kiinnitin videossa näytetyllä tavalla. Laitoin siis kynnelle aluksi vähän pikaikuivattavaa Cesarsin päällyslakkaa, pätkän ketjua siihen ja annoin sen kuivua. Jatkoin samalla tavalla, kunnes ketjua oli irti enään pieni pätkä. Katkaisin sen pihdeillä ja laitoin lopunkin kiinni.

En ole Flormarin pikakuivattavan päällyslakan kovin hyvä ystävä, sillä en saa sillä aikaan sileää pintaa kynsilleni, vaan lakkauksen pinta alkaa muistuttaa enemmänkin kuivaa ihoa sen jäljiltä (teenköhän jotain väärin?) Se on myös aavistuksen liian laihaa minun makuuni.
Ketjun paikalleen kiinnittämiseen se kuitenkin kävi, kun tarvittiin suuri määrä (Cesarsin pikakuivattajani on ollut loppumassa jo iät ja ajat) ja nopea kuivuvuus. Viimeisintä kriteeriä se ei aivan toivotulla tavalla toteuttanut, mutta ainakin sitä pystyi heittämään ketjun päälle runsain määrin eikä se saanut sitä näyttämään edes kovin liimaiselta, mikä oli tässä tapauksessa hyvä asia.

Saadakseni kynnelle sileän pinnan päällystin sen Sally Hansenin Diamond Shine -päällyslakalla.
Huoneessani lemusi tämän lakkausoperaation jälkeen kyllä harvinaisen pahalta, ja siitä sai kärsiä mm. Venla, joka oli tullut luokseni kylästelemään : )


Kylläpä selitin pitkän pätkän. 

Mitä mieltä olette kynsistä? Oletteko itse käyttäneet ketjuja lakkauksissa?

Kaunista kevättä!
- Derra

4 kommenttia:

 1. En ole käyttänyt, mutta olen haaveillut siitä. Ehkä sitten, kun osaan tehdä parempia kynsiä. :\ Näyttää kyllä ihanalta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin luulin aluksi, että homma on ihan ylivoimainen, mutta ei se loppujen lopuksi niin vaikeaa ollutkaan 8) Kiitos!

   Poista
 2. Voi kun upeat kynnet! En itse oo koskaan käyttänyt ketjua kynsissä, mutta haluaisin ehkä kokeilla. Mietin kuitenkin tuota käytännöllisyyttä... Tarttuuko nuo kovin pahasti vaatteisiin tai hiuksiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Nuo ovat itse asiassa yllättävän vaivattomat. Luulin itsekin alussa, että nuo olisivat hirveän epäkäytännölliset, mutta ne vastoin kaikkia odotuksia pysyivät monta päivää, melkein viikon tarttumatta mihinkään tai lähtemättä irti. Kun ketjujen ensimmäiset silmukat alkoivat irtoilla, ne tarttuivat hiuksiin ja vaatteisiin häiritsevästi.
   Kannattaa siis kokeilla! 8)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...