sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

77. I'M SINGING MY BLUES


Inspiroiduin näihin kynsiin yhdestä kappaleesta, nimittäin BIGBANGIN Bluesta. Se löytyy tämän postauksen lopusta, käykää kuuntelemassa se, niin kynsien logiikkaa on helpompi ymmärtää : )
Kappale ei ole ihan tyyliseni, mutta kivaa vaihtelua ja siitä tulee jotenkin hyvä mieli, vaikka (ainakin englanniksi käännetyt) sanat ovatkin ehkä vähän epäiloiset.

En oikein tiennyt, miten päin näitä kuvia olisi pitänyt käännellä, että tekstit näkyisivät kunnolla! Kuvien ottaminen oli vähän tuskaa muutenkin, kun kummankin käden kynsissä oli eri lakkaukset. Suoriuduin mielestäni kuitenkin tehtävästä hyvin ja nytpä on postauksessa tarjolla kuvallista antia ~

Vasempaan käteen taiteilin Models Ownin Baby Bluesin päälle tekstin Kissin mustalla koristelulakalla. Se oli tuskaista eikä jälkikään näytä aivan siltä kuin suunnittelin, mutta noh, ihan nätithän nämä on näinkin.
Pikkurillissä kimmeltää Models Ownin Juicy Jules, josta olenkin jo eräässä aiemmassa postauksessa maininnut. Se kimmelteli makeasti auringonvalossa, harmi vain ettei sen loisto tallentunut kameralle yhtä mainiona : /

Oikeaan käteen laitoin pohjalle hieman sekaisin H&M Pink Mistiä ja Snowcrystalin nudelakkaa. Snowcrystal ei peittänyt läheskään tarpeeksi, joten raavin kynsille sen, mitä H&M-lakasta oli pullon pohjalla jäljellä ja lopu läträsin Snowcrystalilla.

Halusin painaa kynsiin tuon biisin sanoja hanguleilla kirjoitettuna, mutta koulun kone ei
suostunut avaamaan niitä T__T
Oli siis tyydyttävä johonkin vanhaan monisteeseen, jonka satuin löytämään, kun siinäkin jotain tekstiprinttiä oli. Yksittäisiä sanoja tuosta ei kauheasti erota, väärin päinkin kun ovat : D
Ainakin Sonnella oli blogissaan (tässä postauksessa) hyvä selostus siitä, miten tekstiä on siirretään paperilta kynsille.

Päälle painelin Sanna Tara Nail Artista saamallani dotting toolilla Baby Blues-pisteitä. Pakko sanoa, että sillä on paljon mieluisampaa tehdä pisteitä kuin hammastikulla! Pitkän vartensa ansiosta sitä on helppoa pitää kädessä ja kuvioista tulee symmetrisiä, kun jaksaa vähän harjoitella. Huippu!

Lähikuvaa pikkurillistä, jossa on Juicy Julesin päälle taiteiltu sydän. Tämä kynsi kyllä on ehdoton lempparini.

Kuvaa käytetyistä lakoista ja muistakin käytetyistä tarvikkeista.
Anteeksi raaka blurri taustalla, mutten älynnyt laittaa sinne paperia taakse eikä se niinollen ollut mikään maailman imartelevin : D

Muistakaa muuten, että arvonta päättyy parin päivän päästä!

"The winter has passed
and the spring has come

(I'm singing my blues)"


- Derra

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...