torstai 22. maaliskuuta 2012

75. Cold violet + contact lenses


Heippa!

Hirmuisen vaikea löytää aikaa postaamiseen, kun hommia syytää joka osoitteesta lisää. Pakko kuitenkin raivata vähän aikaa tällekin, kun on uudet kynnetkin tullut väkerreltyä!


Oikeastaan nämä lakkaukset ovat olleet kynsissä jo jonkun aikaa, ennen kuin löysin tarpeeksi aikaa edes ottaakseni niistä kuvia. Kärjet ovat jo aavistuksen kulahtaneet, kuten kuvista huomaa : /

Lakkasin siis pohjan hopealla (Viva La Diva) lakalla. Odottelin, että se kuivui, ennen kuin lakkasin siihen violetin alueen Mossin (kylmänvioletilla lakalla), jonka reunasta taiteilin hieman S-mallisen. Jotain vaihtelua sille ainaiselle suoralle rajalle!

Odotin, että se kuivui, ennen kuin lisäsin glitteriä violetin päälle, että se pääsisi hehkussaan edes jotenkin vierustoverinsa tasolle. Kokeilin paria hienojakoisempaa glitteriä ensin, mutta totesin, että suurihippuisempi sopii kyllä tähän paremmin, vai mitä mieltä te olette? : )

Amatöörikonadoinnit vielä hopean osan koristukseksi, rhinestoneja rajalle ja katastrofi lakkaus oli päällyslakkaa vaille valmis!


Tässä vielä kuvaa käytetyistä lakoista! Aluslakkanani käyttämä OPI - Natural Nail Base Coat jäi kuvasta uupumaan, kun kiskoin lakat hirmuisella kiireellä esiin ja kuvattavaksi, kun päivänvaloa vielä riitti.
Kyseisen lakan voi kuitenkin bongata mm. edellisen kynsipostauksen käytetyissä lakoissa, sillä käytän sitä todella jokaisessa lakkauksessani aluslakkana niin kauan kuin sitä vielä riittää, sen verran mukavaa mössöä se on 8)
Vaikka kyseiseltä hajuaistintappajalta hintaa löytyykin kiitettävästi, se myös kestää, kestää ja kestää. Ja vieläkin kestää. Laatu on myös taattua, eikä lakka ole muuttunut liimaksi puolenvälin alitettuaan.

Kuten jotkut tarkkasilmäiset ovat voineet jo huomatakin, blogin sivuun on ilmestynyt osio nimeltään "Yhteistyö". Sieltä löytyy Sanna Tara Nail Art, jonka kanssa blogillani on kunnia tehdä yhteistyötä!
Olen todella kiitollinen tästä tilaisuudesta. Käykää tutustumassa nettikauppaan, sieltä löytyy vaikka mitä kivaa, toimitus on nopeaa ja asiakaspalvelu ystävällistä.

Mutta siis, sain hiljattain Sanna Tara Nail Artista paketin, jossa saapuivat ylläolevat tuotteet kokeiluuni - sininen kynsiteippi, dotting tool (jollaista en ole ennen tätä omistanut) ja buffer.
Suorastaan hihkun jo innosta päästä kokeilemaan näitä kaikkia ja bufferia olen jo vähän kokeillutkin, mutta siitä lisää myöhemmin!
Ajattelin omistaa näille ihan oman postauksen, kun kiire hieman hellittää.


Siirtykäämme hetkeksi muihin aiheisiin ~

Ostin myös hiljattain ensimmäiset piilolinssini. Näköongelmia minulla ei siis ole, vaan nämä ovat puhtaasti ulkonäkösyistä ^^
Pidän oikeasta silmienväristäni silti enemmän, mutta nämä ovat kyllä kivaa vaihtelua.
Suurennusefekti on myös kiva, eikä meikille ole välttämättä tarvetta.

Vertailua oman silmienvärini ja piilolinssien värin kanssa.

Loppuun vielä aavistuksen epäselvää kuvaa siitä, millaisen lisän ne piilarit sitten luovat ihan kokonaisilmeeseen:

Näihin tunnelmiin on hyvä lopettaa!
Hyvää loppuviikkoa kaikille ~

- Derra

5 kommenttia:

 1. Sulla on ihanat silmät, näyttää kivemmalta(ainakin läheltä) ilman piilareita! :)

  Ja noi kynnet, ah... ♥ Saanko matkia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Inspiraatiota saa ottaa, kunhan muistat mainita että mistä idean sait : 3

   Poista
  2. Juu, pistin tämän postauksen inspiraatio-kirjanmerkkeihin! :) Nää kynnet on ihanat... ♥

   Poista
 2. vau upeat kynnet! :))

  http://jivingsoul.blogspot.com/

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...