maanantai 12. maaliskuuta 2012

74. It takes horns to hold up my halo

Ensimmäinen ei-kynsipostaus tämän blogin historiassa. Ajatella, että blogi on ollut pystyssä jo yli vuoden enkä ole missään vaiheessa juurikaan edes esitellyt itseäni 8'D
Arvonnan yhteydessä on kuitenkin toivottu muitakin kuin kynsipostauksia, esittelyä ja sen semmoista!
Tästä lähtein blogissa saattaa alkaa vilahtelemaan siis muitakin kuin vain kynsiin liittyviä postauksia, vaikka pääpaino niissä pysyykin.
Otsikko on lainattu jälleen kerran eräästä Papa Roachin kappaleesta.

Mutta nyt, siihen (kömpelöön) esittelyyn!

Olen siis Derra, kuten luultavasti/toivottavasti jokainen tätä blogia lukeva tietää.
Käyn lukiota (ikä jääköön pähkäiltäväksi), jonka takia postastahtini on suoraan verrannollinen kouluun ja etenkin koeviikkoihin.

Pidän eläimistä, mutta niin myös kasveista. Kasveja ottaisinkin vaikka koko huushollini täyteen, ellei sitä rajotettaisi. Tällä hetkellä ruukkukansani rajoittuu kahteen viherystävään ~

Musiikkimakuni on aika laaja, mutta kuten vaatetyyli jo vähän enteileekin, pidän (yleensä) eniten rockmusiikista - tai oikeastaan kaikesta, mikä kuulostaa mielestäni hyvältä.
Bändit, kuten Rise Against, Hardcore Superstar, Apocalyptica, Panic! At the Disco, Bullet for My Valentine ja Shinedown ovat kuitenkin olleet viime aikoina erityisen lähellä sydäntäni.

Pidän myös japanilaisesta kulttuurista ja Japanista yleensäkin. Katson joskus animeakin! Lempisarjani on jo pitkään ollut Fullmetal Alchemist ja animesta nimenomaan se Brotherhood, ei siis se, joka suomalaisia viihdytti joskus takavuosina pyörimällä nelosella.


Kynsienlaiton lisäksi olen innokas valokuvausharrastelija ja tykkään muokkailla kuvia (en juurikaan niitä, joita blogiin laitan, sillä värien pitää säilyä oikeina) - kuten yhdestä ylempänä olevasta kuvasta huomaa.
Minulla ei siis ole identtistä kaksosta, mutta kuvankäsittelyohjelmat ovat sitäkin kätevämpiä : )

Piirrän myös jonkin verran ja käyn keikoilla jos kukkaro ja aikataulut antavat myöden.

Loppuun vielä yksi kuva siitä, kun intouduin tuhrimaan huuleni violetiksi. Älkää säikähtäkö!- Derra

6 kommenttia:

 1. HURRAAN AALTOJEN TAHDISSA! tosi kiva postaus siis köhköh XD sun kirjotustyyli on niin ihana et hajosin taas muutamaan otteeseen ::::::D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. SEN VOIN USKOA KÖH. Muttamutta kiitos, olin vähän pissat housussa sen kanssa että tuliko tästä nyt kamalan tönkköä :'D Ilmeisesti ei, jes! Ja kiitos :''')

   Poista
 2. Uii kun olet söppänä! Ja hirmuisen mukavat nuo siun hiukset!

  Ja jostain syystä sä et näytä yhtään siltä miltä olisin kuvitellut. Mutta ei, parempi näin ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, kiitos! Hiuksista pidän itsekin ~
   Taisin ilmeisesti yllättää : D

   Poista
 3. Vähä oot kaunis (-: +Ihanat hiukset ♥

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...