sunnuntai 12. helmikuuta 2012

71. Wild rosesHui, nyt ollaan jo 70. postauksen paremmalla puolella ja lukijakuntakin on kasvanut yli sadan... Wau, kiitoksia paljon! En kyllästy koskaan kiittelemään teitä tarpeeksi 8)
Mutta nyt, kynsiin.


Tällaiset tuli väsättyä - alla siniturkoosi liukuvärjäys, joka muuttuikin yllättävän vihertäväksi, kun lätkäisin siihen Nfu.Oh:in sävyä 056 olevan lakan.
En olettanut, että siinä olisi niinkin paljon vihreää pigmenttiä - enemmänkin odotin vihreitä lastuja vihertävässä liemessä. Tai oikeastaan, en ole aivan varma mitä tältä lakalta odotin 8D


Joka tapauksessa, en kauheasti välitä tästä lakkauksesta. Se on aika peruskauraa ja persoonattoman näköinen, eikä sovi oikein tyyliini.
Nopeasti ja yksinkertaisesti tehty, mutta onhan tämä silti ihan nätti ^^

Lähempää kuvaa tuosta Nufun lakasta. Voin swatchailla sen jossain vaiheessa, kunhan kerkeän.Kuvattuani nämä kynnet sain yllättävän inspiraation leikata kynnet. Kypsyttelin asiaa mielessäni noin minuutin ja pistin käytäntöön.
Edes ylpeydenaiheeni - pikkurilli - ei säästynyt kynsisaksilta. Olihan se ehtinyt kasvaa jo kunnioitettavaan 1 cm mittaan...
Blogissa tullaan siis lähiaikoina näkemään luultavasti lakkauksia lyhyille kynsille. Mutta eihän tämä mitään, nopeasti ne kynnet takaisin kasvavat! ^^

- Derra

8 kommenttia:

 1. Mun mielestä tää lakkaus on tosi ihana.:) Jännä miten jotkut raaskii leikata kyntensä, mulla on kovan työn takana saada kasvatettua omiani ja sit ku ne on ok niin joku kynsi aina lohkee.:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Kuulostaa ikävältä tilanteelta : / Omanikin vaativat jonkun aikaa päästäkseen vauhtiin, mutta sitten kun kasvaminen alkaa kunnolla niin loppua ei ole näkyvissä ihan heti : )

   Poista
 2. Minäkin leikkasin kynteni eilen ja nyt ne on söpöt nysät :) Lyhyissä on kyllä omat hyvät puolensa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten meitä on ainakin kaksi lyhytkyntistä! Ja lyhyissä kynsissä on kyllä puolensa, ainakin itse huomaan että vaikkapa koneella kirjoittaminen onnistuu paljon nopeammin : )

   Poista
 3. Mun tekisi kyllä mieleni sanoa, että noi kynnet ei kyllä tosiaan ole lyhyet vielä leikkaamisenkaan jälkeen, kun ne ylettyy selkeästi sormenpäiden yli edelleen :) Mun makuuni tuo pikkurillin kynsi on itse asiassa selvästi kauniimman mallinen nyt leikkauksen jälkeen.

  Tosi kaunis lakkaus ja koristelu! (Äh, tää sun systeemi ei anna jättää kommenttia mun wordpress-tunnuksilla, MUR!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Niin no, ovathan ne selkeästi lyhyemmät kuin ennen leikkausta, mutta hyvä kuulla etteivät sentään aivan hiirenjyrsimiltä näytä. Olen itse asiassa aika innoissani, kun pääsen pitkästä aikaa kokeilemaan lakkauksia vähän lyhyemmille kynsille : )

   Bloggerilla on ilmeisesti jotain tätä blogia vastaan tai sitten en vain osaa käyttää .__. En kyllä tiedä, miten voisin tuossa ongelmassa auttaa.

   Poista
 4. Nätti lakkaus, ja mielestäni nuo kynnet ovat vielä nätimmät lyhennyksen jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Hyvä, etteivät lyhyet kynnet näytä pahoilta... Olen kiintynyt niihin jo itsekin : D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...