perjantai 3. helmikuuta 2012

70. Flormar U32 + Nfu.Oh 43


En liiemmin pidä swatchien tekemisistä, sillä ainakin omasta mielestäni ne ovat toisinaan vähän turhankin tylsiä.
Yritetään silti 8D


Sain hyppysiini tuon Flormarin sävyä U32 olevan lakan tuossa hetki sitten. Olin hyvin epäluuloinen sen suhteen, sillä minulla ei ennen tätä Flormar-lakkojen laadusta paljoa hyvää sanottavaa ole ollut ja shimmerlakat yleensäkin peittävät aika huonosti.

No, päätin joka tapauksessa yrittää ja yllätyin positiivisesti!
Lakka peitti täydellisesti yhdellä kerroksella, eikä edes ollut paksua tai hankalaa levittää. Tiesin kokemuksesta, että pitkille kynsille saa varautua levittämään muutaman kerroksen lakkaa ennen peittävyyden saavuttamista.
Olinpas väärässä tämän kanssa! Lakka näytti yksinään liian tylsältä omaan makuuni, joten huitaisin siihen päälle Nfu.Oh:in sävyn 43 ihastuttavan flakieslakan, joka ei jätä pulaan koskaan. Se poseeraa ylimmäisessä kuvassa ja olenpa tainnut sen ennenkin mainita blogissani.


Harmi vain, ettei lakan sävy ole juurikaan mieleeni - pullossa se näytti hieman eksoottisemmalta, mutta kynnellä osottautui pitkälti vain ruskea-oranssiksi shimmeriksi. Tämä väriyhdistelmä ei sovi sitten mitenkään minuun, enkä liiemmin pidä ruskeasta värinä. Jollekin ruskean ystävälle tämä voisi olla oiva valinta.

Tulevaisuuden mystistä verhoa raottaakseni voisin mainita vielä tähän loppuun, että blogiani kannattaa pitää lähiaikoina silmällä. 100 lukijaa saavutettiin kesällä ja Bad Hayn yksivuotissynttäritkin tulivat ja menivät tuossa syksyllä...
Olisi ehkä korkea aika juhlistaa sitäkin täällä blogin puolella jotenkin, vai mitä mieltä olette? ( :

Onko teillä kokemuksia Flormarin lakoista?

- Derra.

6 kommenttia:

 1. Näin pari päivää sitten ensimmäisen kerran noita Flormarin lakkoja, mutta meidän Seppälässä niitä oli ehkä noin kahdeksaa eri sävyä, enkä uskaltanut summamutikassa ostaa mitään niistä, vaikkeivät kalliita olleetkaan. Pitäisi blogeja kiertäessään merkata ylös ne numerot, jotka ovat saaneet kehuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, olen huomannut ettei läheskään kaikki Flormarit ole yhtä laadukkaita - sen takia en odottanutkaan tältä kovin paljoa. Tuo lakkojen numeroiden kerääminen kuulostaa hyvältä idealta : )

   Poista
 2. mulla on kolme tommosta flomaria, ja yks flomarin graffiti. peittävyys normilakoissa täysin olematon, mutta graffitilakka on hinta/laatusuhteeltaan loistava !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkin pistää korvan taakse tuo graffitilakka, jos joskus satun tarvitsemaan : ) Minulla on niitä pari, mutten käytä kovin paljoa niin jäävät aika paljolti kaapin perukoille lojumaan parin muun unohdetun kanssa : D Flormarin normaalit värilakat tosiaankin ovat peittävyydeltään aika kamalia, heh.

   Poista
 3. Kyllä musta Flomarit siihen hintaan on oikein mainioita. :) Kun siis Tokmannin liikkeistä saa 2e hintaan ja Seppälästä vähän kalliimmalla. Jotkut peittää paremmin ja jotkut sit huonommin, mutta niihinhän voi aina laittaa alle toisen lakan.

  Mulla oli kanssa vähän samanlaiset kynnet tuossa hetki sitten ja itse asiassa nytkin on ruskeat ja nufun lastulakkaa päällä. Noi lastulakat on vaan niin ihania. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, ei minullakaan näistä paljoa kokemusta ole ^^ Yksi mattaava päällyslakka, peittämätön sininen ja tämä, joka on ehdottomasti paras.

   Itse olen ihastunut myös nufun flakieslakkoihin! Oikeastaan kaikkiin lakkoihin, jos tarkkoja ollaan. Värit on niin hienoja kaikissa : )

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...