sunnuntai 18. joulukuuta 2011

67. Turquoise bow pattern


Heippa taas!

Pahoittelen laiskuuttani blogin puolella (ei ensimmäistäkään postausta joulukuun puolella, eh). En koe tätäkään kynsikuosia kovin onnistuneeksi, mutta päätin tulla esittelemään sen joka tapauksessa 8D


Elikkäs. Tilasin pari kuukautta sitten noita rusetteja eBaysta, mutten raaskinut ihan heti pistää niitä käyttöön vaan säilöin ne laatikon pohjalle odottamaan sitä päivää, jolloin teen liian kamalan näköisen lakkauksen ja pelastan sen sitten noilla ruseteilla.
No, nyt se päivä sitten viimein tuli : D

Ilman rusetteja lakkaus näyttää armottoman tylsältä ja epäsymmetriseltä (mistä pääsemmekin aasinsillan kautta tähän asiaan: tipeissä oleva "rako" on tarkoituksella vinossa) kaikesta bling blingistään huolimatta. Sikäli kun olen vasta noviisi tällä kynsipuolella, tämä oli ensimmäinen kerta kun tällaisia 3D-koristeita kokeilin. Nämä ovat myös ehdottomasti isoimmat ulokkeet, mitä olen kynsilleni koskaan laittanut.

Hyvä on, siis koristeet ovat nätit ja söpöt, mutta tässä kohtaa väkisinkin erään ongelman...


... tämän nimittäin. Elämä näiden kanssa on hieman vaivalloista, kun rusetit tarttuvat joka paikkaan D8 Jää nähtäväksi, kuinka kauan nämä pysyvät!


Oletteko itse koskaan kokeilleet tämän kaltaisia kynsikoristeita? Mitkä ovat teidän kokemuksenne niistä? : )

- Derra

3 kommenttia:

  1. Upeat kynnet, kaikki ihanasti tasapainossa! Itse olen oikea 3d-koristefriikki, en oikeastaan osaa enään kuvitella kynsiä ilman jotain ulokkeita... :) Nyt mulla ei ole mitään kohokuvioita, mutta vasemman käden nimettömän kynnen lävistysreikiin tungin hakaneulan ja 2,3 cm pitkän ihanan riipuksen minkä päässä on joku timanttihärpäke :D Kaikki överi on mun mielestä niin ihanaa :)

    VastaaPoista
  2. dreamer ja KaniFani, kiitoksia! Itsekin olen vähän niitä lävistysjuttuja himoinnut, mutta en sitten tiedä uskallanko pistää jos oma kynsi halkeaa kovin pahasti sen takia : / Mutta tottahan se on, että kyllä kaikki kimaltava on nättiä!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...