tiistai 29. marraskuuta 2011

66. Yksinkertaiset pikkujoulukynnet + tutoHei taas kaikille!

Pikkujoulukausi lähestyy (ellei ole jo startannut, asia kun ei minua niinkään kosketa niin en tiedä), joten päätin väkerrellä tällaisen helpon kynsituton!

Tämä lakkaus on aika yksinkertainen toteuttaa, mutta siltikin huomiotaherättävä. Se sopii myös lyhyille kynsille, eikä sen toteuttamiseen tarvita mitään ihmeellisyyksiä!
Tämä ei myöskään sisällä irtoilevia rhinestoneja, jotka voisivat lennellä pois.

Siispä, mitä tämän toteutukseen oikein sitten tarvitsee?
- Aluslakkaa
- nudelakkaa (ei välttämätön)
- punaista lakkaa
- mustaa lakkaa
- jotain glitterlakkaa
- hammastikun
- päällyslakkaa
- alusta (paperi tai joku vastaava)

Mitä itse sitten käytin (esimerkin vuoksi)?
- OPI Natural Nail Base Coat
- Snowcrystal #308
- OPI The Show Must Go On
- Moss, musta lakka
- Evelinen kuolemaa tekevä glitterlakka
- hammastikku
- Cesars Rapid Dry
- alusta (paperi)

(Jos ette saa epämääräisistä selityksistäni selvää, niin kuvat kyllä kertovat... : D)


Aloitetaan aluslakalla ja mahdollisesti nudelakalla. Aloita siis aluslakalla ja huitaise siihen päälle nudelakka, jos sen koet tarpeelliseksi. Odota, että lakka kuivuu.


Tämän jälkeen lakataan kynnen kärki vinosti punaisella lakalla. Pistä niin monta kerrosta, että lopputulos miellyttää peittävyyden osalta.

Kun punainen on kuivunut kokonaan, kärki lakataan toisesta suunnasta myöskin vinosti, tällä kertaa mustalla kuvan osoittamalla tavalla.

Kun mustakin on kuivunut, on aika kaivaa kaapista glitterit esiin. Koska kynnet ovat pikkujouluteemaiset, niin sitä glitteriä ei tarvi turhia säästellä.Odotetaan taas, että edellinen lakkakerros kuivuu, ennen kuin aletaan lotrata mustalla lakalla.
Pudota siis sitä pisara valitsemallesi alustalle, äläkä anna sen kuivua.

Kasta hammastikun pää siihen...... ja painele sillä haluamasi kokoisia palloja kynnelle, mustan lakkauksen reunalle. Älä tee niitä aivan kiinni reunaan, vaan jätä vähän väliä.
Parin ensimmäisen pallon jälkeen homma helpottuu, kun lakkaa kasaantuu vähän hammastikun päähän.

Oikean käden lakkauksen kanssa tämä vaihe voi olla vähän hankala. Suosittelen siirtämään lakkausprojektisi siinä vaiheessa pöydän reunalle ja tukemaan vasenta, palloja tekevää kättä pöydän reunaan samoin kuin kynttä, jota lakkaat.

Odotetaan, että pallot kuivuvat ja lakataan päällyslakalla. Jos sinulla on pitkät kynnet, voit lakata ne alapuoleltakin punaisella. Ota kuitenkin huomioon, että kynsien alta on hankala poistaa lakkaa.
Lyhyiden kynsien kanssa en tätä suosittele, sillä lakka vain kasaantuu kynnen alle ikäväksi paakuksi.

Oliko tästä mitään hyötyä? : D
Jos lakkaatte tätä tutoa apua käyttäen kyntenne, minäkin olisin utelias näkemään lopputuloksen! :')

- Derra

7 kommenttia:

 1. Ihana sovellus kulmikkaan tipin ranskikseen! Tästä on varmasti apua monille :) Itse tosin aion laittaa pikkujoulukynteni täyteen kaikkea ihanaa... Suunnitelmissa siintää ainakin käsinmaalatut joulutähdet ja jotkin kivat 3D-akryylikoristeet :)

  VastaaPoista
 2. jee derra! laitat sitte mun kynnet kuntoon jouluna : o

  VastaaPoista
 3. KaniFani, kiitos! Toivon kyllä, että joku tästä jotain hyötyä saisi : D
  Oi, akryylikoristeet ja käsinmaalatut jutut kuulostaa kivalta! Itsellänikin olisi suunnitelmissa noita 3D-koristeita opetella käyttämään, kunhan saisin vain aikaiseksi : >

  popopoo, laitan laitan : D

  VastaaPoista
 4. Nää on tosi kivat! Itse toteutin tosi samanlaiset juuri vähän aikaa sitten! http://korkokengiss.blogspot.com/2011/11/teemaviikko-pinkkia-ja-mustaa-viivoja.html Musta ja pinkki on tosi toimiva yhdistelmä!

  VastaaPoista
 5. Niniane, kiitos! Musta ja pinkki on kyllä hyvä, vähän räväkkä yhdistelmä joka lähtöön : )

  VastaaPoista
 6. Nämä kynnet eivät tulleet pikkujouluihin tms. mutta tuto oli aivan hurmaava ja ihana ja mikä parasta, helposti sovellettavissa erinlaisiin koristelutyylehin (kuten huomaat)! http://kaninloikka.blogspot.com/2011/12/sukulakut-nallekuviolla.html

  VastaaPoista
 7. KaniFani, voi kiitos! Olen ihan ihmeissäni, miten tämä on saanut näin paljon hyvää palautetta : o
  Ja nallekyntesi ovat kyllä söpöt ja näyttävät hienoilta ilman sitä glitteriäkin! Olen ihan ylpeä, että olet tehnyt nuo minun tutoni apunasi, heh 8)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...