perjantai 7. lokakuuta 2011

62. Retro colorsHei ja anteeksi taas etanan vauhtia kulkevasta postaustahdista : ( Tarviiko edes sanoa, että kiireitä riittää näihin aikoihin syksystä?

Nopea katsaus kuitenkin tämän hetkisiin kynsiin. Ne syntyivät ilman oikeastaan minkäänlaista suunnitelmaa (okei, no oli suunnitelma, "jotain oranssinsävyistä"), mutta omasta mielestäni ovat ihan kivat. Väriyhdistelmästä tuli aika retro, mutta kerrankos sitä :---)

Kuten jotkut tarkkasilmäiset voivat myös huomata, yksi kynsi muiden joukosta on lyhentynyt. Siitä tosiaan lähti kärjestä niin kivan kokoinen pala, ettei sitä olisi saanut etää takaisin kiinni vaikka mitä betonivalosta olisi käyttänyt. Täytyy myös harkita noiden muiden lyhentämistä (ei tosin noin paljon), sillä noin pitkinä ne ovat aika katkeamisherkät.

Eipä minulla nyt muuta, hyvää viikonloppua kaikille!
Mitä te muuten pidätte näistä?

- Derra

7 kommenttia:

 1. Aika jännät! Yritän aina välttää kynsissäni yhdistelmää sininen-keltaineen (jotteivät kadulla luulisi ruotsalaiseksi, ei sillä että heissä mitään vikaa olisi...), ja sini-oranssikin menee rimaa hipoen. Nämä tosin olivat niin hauskalla tapaa toteutetut, etten voi kuin ihailla! :)

  VastaaPoista
 2. Tykkään tuosta oranssista kynnestä sinisillä palloilla, mutta muuten ei sitten ehkä ole niin minun makuun..

  VastaaPoista
 3. Ine,KaniFani ja Anni, kiitos! : ) En itsekään kyllä suunnitellut oranssia laittaessani, että yhdistäisin sen sinisen kanssa (ei tullut ihan ensimmäisenä mieleen), mutta niin siinä näköjään kävi : D

  rosaparks, ah, onhan tuo sinioranssi aika eksoottinen väriyhdistelmä. Hyvä kuitenkin, kun kerroit mielipiteesi! : )

  VastaaPoista
 4. Mun mielestä ainakin ihanat värit. :) Ja hei, sulle on myös haaste: http://pilvihattaraa.blogspot.com/2011/10/138.html

  VastaaPoista
 5. Ellu, kiitos paljon ja käyn kurkkaamassa tuon haasteen ^^

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...