maanantai 19. syyskuuta 2011

60. Purple glow


Nopeasti esiteltynä kynnet, jotka väsäilin hetki sitten.
Konadilla leimatut verkkokuviot, shimmermusta-harmaa ja niitä erottaa tuollaiset purppuran väriset, suuret ja kuusikulmaiset glitterhiput (on kai niille joku oma nimikin, en vain tiedä sitä : D)
Käytetyt lakat:
OPI Natural Nail Base Coat
Snowcrystal, sävy 308
Madonna - 52
Moss -merkin musta lakka
Lumene - 52 Pimeän jälkeen/Beyond the Dark
Konad musta leimauslakka
Konad päällyslakka
Cesars - Rapid Dry

// Hei! Unohdin sanoa, että nyt ollaan jo 60. postauksessa! Kiitos kaikille lukijoille, teitäkin on kerääntynyt huimasti lisää : )
Blogin yksivuotissynttäritkin oli ja meni tuossa ihan huomaamatta, tässähän on ollut paljon aktiviteettia viimeaikoina. Pitäisiköhän sen kunniaksi yrittää keksiä teille jotain mukavaa tänne, sen aika näyttää 8)

- Derra

7 kommenttia:

 1. rosaparks, kiitoskiitos : ) Tykkäsin näistä itsekin

  VastaaPoista
 2. vau tosi ihanat kynnet, ootko leimannu ton verkon tohon vai käyttäny jotain eritaktiikkaa? :) Hey jos kiinnostaa nii oon tossa joku aika sitten alottanu bloggailemisen kosmetiikasta, kynsistä, muodista ym. nii oon enemmän ku kiitollinen jos käyt tsekkaamassa ja uudet lukijatki on aina tervetulleita! kiitos :)
  http://beautificationbox.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Aika jännät, miten minulle tulee mieleen jokin ihana käärmee noista kynsistä? Tosi hauskat, ilman noita violetteja strasseja olisivat ihan liian synkät: etenkin kun vielä ei olla talvessa... :)

  VastaaPoista
 4. Beautificationbox, kiitos! Konadilla ne leimailin : ) Voisin käydä myös vilkaisemassa tuota bogia.

  KaniFani, heh, se johtuu varmaan noista strasseista : ) Itse tykkään väkerrellä talvellakin vähän iloisempia kynsiä kaiken sen kylmyyden ja synkkyyden keskelle. Kiva kun pidät! :p

  VastaaPoista
 5. Oi että, ihan mielettömän hienot! :) Wau. :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...