torstai 31. maaliskuuta 2011

36. Violet net & starlight

Ekana tahtoisin esitellä teille yhtä lakkaa! itse sain sen ystävältäni jokin aika sitten (itse en olisi osannut ostaa sitä silloin, nyt taidan ostaa sitä lisää kun se joskus loppuu).
Aluksi olin hyvinkin ennakkoluuloinen koko lakkaa kohtaan, mutta ensimmäisen käyttökerran jälkeen en voinut kuin todeta, että tämä on juuri sitä, mitä olen etsinyt.

Nyt lakkaa on tullut käytettyä jo aika paljonkin (vaikkei se näy kyllä pullosta, ei näytä tyhjentyneen juuri yhtään) ja se on yksi lemppareistani.

Kyseessähän on siis Models Own - Juicy Jules.
Siinä ei ole varsinaista pohjaväriä (näkymätön), mutta glitteriä on riittoisasti eikä tämä mitään pohjaväriä kaipaakaan. Glitterit kimaltelevat sateenkaaren väreissä.Yksi kerros hopeisen pohjan päällä. Etu- ja keskisormesta kimmellyksen huomaa parhaiten.

Tässä vielä koristelut lakan päällä:

Kiva kimmellys alistui aika paljolti tuon mustan verkon alle, mutta tuikkii silti kivasti tuon altakin.Violetti osio on tehty Dependin sävyillä Nr. 202 ja 058. Kuvio on Konadin laatasta m57. Pohjalla Viva La Divan hopeinen - jolle en löytänyt pullosta sävynumeroa saatika sitten nimeä - ja jo äsken mainostamani Models Own - Juicy Jules.
Ja koska kuvia ei voi olla koskaan liikaa, pistetään nyt kunnon kuva peukalostakin!


Blogilla on muuten jo yli 20 lukijaa, ihan huippuiso kiitos siitä teille kaikille! :'')

- Derra

2 kommenttia:

  1. mun on kans jou juicy jules! ja se on IHANA <3 ehkä kaikkein paras glitter lakka mitä tiiän! uskon että noi models ownin kaikki lakat on yht hyvii joten oon vähän suunnitellu et jos MO:n nettii tulis taas sellane kaikki -50% ni tilais ne kaikki glittersävyt sielt :)

    VastaaPoista
  2. Keijju, niinpä, niinpä : D ja vielä monipuolinenkin, sopii hirmu moneen juttuun. Tulispa sellanen alennus taas pian, olisi tosiaan hyvä kahmia noita vähän lisää : D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...