lauantai 12. helmikuuta 2011

26. Puut talviyössä

Reunuksissa oleva brushi © Nathie, Deviantart

Pyydän anteeksi hidasta päivitystahtiani, mutta olen hieman kiireinen ja kynsille jää valitettavan vähän aikaa : /

Tässä kuitenkin! Ensimmäinen kokeiluni akryylimaalien kanssa ovat siis nuo mustat kiekurat, joista kehkeytyikin sitten puita. Olen oikein tyytyväinen, vaikkakin lakat hieman rullautuivatkin kaikessa vilinässä ja vilskeessä : D

Inspiraationlähteinä toimi alunperin tähän lakkaukseen Colouring my life -blogissa ollut lakkaus, jossa oli valkoinen pohja(?), vaaleansinisellä töpötelty kärki ja muistaakseni jotain lumihiutaleita (?). En löytänyt tätä postausta mistään, vaikka kuinka pitkälti yritin sitä etsiä .__."

Lakoista ei tullut nyt kuvaa, mutta tosiaan pohjalla tuttu ja turvallinen Rimmelin Nail Hardener, valkoinen on jotain Seppälän ranskislakkaa, vaaleansininen Lumenen Natural Coden sävy 9, Live it Up ja tummin lakka kärjessä on Rimmelin Wear Maxx, 397 Electric. Kärkeen on töpötetty vielä päälle uutta Mossin vaaleansinistä glitterlakkaa, joka osottautui oikein hyväksi ja oli vielä kauniin väristäkin.

Minua hieman pelotti pistää tuota tumminta sinistä kärkeen, sillä se näyttää pullossa & yksinään kynnellä niin tummalta, että pelkäsin sen töhrivän koko jutun, mutta se toikin ihan uutta ulottuvuutta koko lakkaukseen : ) Riskin ottaminen kannatti.


- Derra

4 kommenttia:

  1. herranjumala noi on hienot! kui oot noin taitava? mulla ei riittääis ensinnäkään kärsivälliayys :-D

    VastaaPoista
  2. Veronika, kiitos :'') Harjoittelemalla nämä taidot kai kehittyy : D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...