sunnuntai 6. helmikuuta 2011

25.

Okei, no nyt on hirveä hinkuni laittaa kynsiä tainnutettu ainakin huomiseen saakka.
Päätin siis pistää sen Cassien lakan pistää heti kokeiluun. Se oli ihan yllättävän hyvälaatuinen, vaikka siltä se kyllä näytti purkissakin.
Peitti tosi hyvin jo ensimmäisellä lakkauskerralla olematta silti inhottavan paksua.

Kynsinauhoja en ehtinyt kuvaan juurikaan siistiä, kun ulkona oli vielä valoisaa ja piti ehtiä jo kuvailemaan : ) Toivottavasti se ei kuitenkaan häiritse liikaa.
En jaksanut alkaa kaivelemaan kaapista mitään erikoista päällyslakkaa, joten heitin päälle ensimmäisen näkymättömän mikä vastaan tuli - ja sehän osoittautuikin ihan kelpolakaksi.
En olisi uskonut Seppälän halpisranskissetin mukana tulleen päällyslakan omaavan tuollaisia kykyjä : D
Toki silläkin tosiasialla saattoi olla osuutta asiaan, että minulla oli kerrankin aikaa antaa lakan kuivua kunnolla ennen kuin lähdin söheltämään ympäriinsä.

Pikakuivattajani loppui jo aikapäivät sitten, enkä ole saanut uutta tilattua, vaikka olisi pitänyt : / Se auttaisi tähän asiaan huimasti.
Ei, rusetteja ei ole konadoitu, ne on tehty käsin eräällä kynällä, jonka sain ystävältäni ja joka näkyy myös alemmassa kuvassa.

Ihan viattomaksi en voi tätä kapistusta kuitenkaan kehua. Minulla oli tiettyjä epäilyksiä tätä kynäpahasta kohtaan, ja osa niistä osoittautuikin oikeiksi : D
Kynä kosahti oikean käden kynsien kohdalla, joten jouduin söhertämään ne ihan koristelulakalla - jonka vuoksi jälki on sen mukaista, eli huomenissa pyrin vaihtamaan nämä uusiin, mikäli on vaan yhtään aikaa siihen : )


- Derra

2 kommenttia:

  1. Moi! Tykkään tosi paljon sun blogista, se on ihan paras ja teet tosi kauniita kynsiä! Voisitko kertoa mistä kaupoista voi ostaa tuollaisen mustan 'kynän' jolla voi tehdä kuvioita? Kiitos

    VastaaPoista
  2. Teea, kiitos paljon :') Tuon kyseenomaisen kynän alkuperästä en ole ihan varma, sillä sain sen tuliaisena eräältä ystävältäni. Olen kuitenkin nähnyt noita kyniä muistaakseni jossain nettikaupoissakin : o Uskon kyllä, että löytyy jostain : )

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...