sunnuntai 6. helmikuuta 2011

24.

Heipähei, takaisin ollaan!
Opin lomalta monta hyödyllistä juttua, kuten vaikka sen, että omat kynsivälineet kannattaisi olla aina mukana vaikka maa olisi kynsille kuinka halpa muuten.
Mutta, eiköhän tutustuta matkakertomukseeni kynsien saralla!


Tällaiset kynnet tein matkaa varten. Ne olivat omasta mielestäni tosi nätit ja pitkät ja huh.
Inspiraation noihin kärkiin sain tästä taidokkaasta videotutosta - aluksi kärjistä piti tulla pelkästään hopeiset glitterillä, mutta onneksi tuon tuton muistaessani uskaltauduin laittamaan niihin vähän lisäväriä.


Ystävänikin kynnet räätälöitiin näin hienoiksi : )


Ja sitten omat kynteni, jotka kävin matkalla laitatuttamassa. Tuntui kerrassaan hirveältä, kaksi viikkoa ilman, että sai itse tehdä kynsilleen yhtään mitään.
Oli vaikuttavaa, että kaikki kuviat maalattiin yksityiskohtaisesti käsin, akryylimaaleilla.
Sain siitä innostuksen hankkia omatkin, ja takaisin Suomeen päästyäni sellaiset päätyivätkin matkalaukkuni koristeeksi muiden kynsitarvikkeiden ohella : )


Tässä suurin osa ostoksistani - puuttuu vain akryylimaalisetti (muistaakseni 6.50€ tai 7.50€, Clas Ohlson), yksi tummanruskea cremelakka ja akryylipensseli.
Moss oli tuolla suosittu lakkamerkki - hinnalla 50 senttiä. Värivalikoima oli kirjava ja lakat vaikuttivat ihan hyvälaatuisilta, ainakin mitä olen purkkeja availlut ja koostumusta tutkaillut, mutta lopullisestihan se selviää vasta käytössä : )
Tuo Cassien vaaleanvihreä cremelakka oli valloittavan värinen ja tulevaisuuden mystistä verhoa raottaen voin kertoa jo lakkailleenikin sillä jo kerran - siitä lisää tosin seuraavassa postauksessa.

Jouduin tekemään tämän postauksen alusta, sillä painoin vahingossa väärää nappia ja jouduin poistamaan koko sotkun .__." Toivon, etten ole kertonut asioita silti liian hätäisesti läpi.

- Derra

2 kommenttia:

  1. Missä olit lomailemassa? (: Sairaan hienot noi ensimmäiset!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...