lauantai 25. joulukuuta 2010

19. Konad!Aa. Olen totaalisen kyllästynyt siihen, että blogger sössii jokaisen kuvan laadun mennen tullen, joten siirsin kuvahallintoni Photobucketiin. Aluksi jaksoin vääntää tuon kuvan kokosuhteen kanssa, mutta sitten päädyin tähän: ainakin kuvilla on kokoa nyt! ne aukeavat silti vielä suuremmiksi klikkaamalla : )

Apua otetaan vastaan tämän asian kanssa! : DKuitenkin : D Sain konad setin joululahjaksi ja innokkaana aloin sitten sen kanssa puurtamaan ^^ Eihän siitä tietenkään mitään tullut, kun ekaa kertaa olin sitä käyttämässä, mutta neuvokkaana tyttösenä täytin kaikki mokaamani kohdat pinkillä!

Sain uutta glitterlakkaa ystävältäni joululahjaksi (myös kuvassa) ja tulihan sitä Dependin pinkkiäkin tukittua sinne alle vähän peittävämmän lopputuloksen saavuttamiseksi ^^No eihän ne nyt niin kamalan näköiset ole...

Kuvaa vielä lakuista, jotka tuli konadien mukana! Lähipostauksissa on odotettavissa aika paljon konadeilla tehtyä, sillä tahdon oppia käyttämään näitä ja tarvitsen vielä paljon harjoitusta.

Eikä kuvista jäänyt edes kovin isoiksi muut kuin tuo ylimmäinen pystykuva, joka ei millään tahtonut kutistua.

Hyvää Joulua vielä kerran!

ps. Laitoin tuon ylimmän kuvan sittenkin bloggerin kautta, koska en saanut sitä sovitettua sopivan kokoiseksi .__."

- Derra

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...