tiistai 9. marraskuuta 2010

12. Golden & Golden & Golden

There's a lady who's sure All that glitters is gold

© Led Zeppelin - Stairway To Heaven


Kultakynnet. On ne vaan yksinkertaisesti niin nätit :''3 Nämä on tosi huonot kestämään ja aika tuskaiset tehdä tuon kultakärjissä käytetyn paperin ohuuden takia (oikeasti, se on ihan tosi tosi TOSI ohutta, repeää helposti), se nimittäin on silkkipaperiakin ohuempaa.

Paperi kiinnitetään kynsiin lakalla, joka kuivuu tuon paperin alla tosi hitaasti. Sen takia lakkaamisen jälkeen on oltava varovainen, sillä vaara ei vielä ole ohi vaikka lakkaus olisikin valmis. Tuo paperi kynnellä repeää ihan pienestäkin kolhusta paljastaen aluslakan sieltä alta ja pahimmillaan kynnenkin .___."

Tällä kertaa päätin, että näytän teille noiden kynsien lakkauksen ihan vaihe vaiheelta, joten eiköhän aloiteta : ) Teksti on kuvan alla.


1. Viilaa kynnet valmiiksi jos aiot ne viilata, sillä lakkauksen jälkeen se voi olla vähän hankalampaa. Laita aluslakka.2. Laita alle tahtomasi värilakka (tämä on sitten pohjaväri) ja lakkaa niin monta kertaa, kunnes lopputulos on tyydyttävä.3. Odota, että värilakka on täysin kuivunut ja lakkaa päälle glitterlakalla.4. Laita sopivan kokoinen viipale kultapaperia sille osalle kynttä, minne haluat kun alla oleva lakka on vielä märkää. Jos lakka on ehtinyt kuivua, lakkaa vaikkapa näkymättömällä lakalla päälle ja upota paperi siihen, sillä kuivaan lakkaan se ei jää kiinni.

Kun alla oleva lakka on kuivunut, ylimääräisen paperin voi repiä pois kynnen ympäriltä. Kannattaa kuitenkin siltikin varoa, ettei paperi vahingossakaan lähde luistamaan kynneltä.5. Lisää vielä tahtomasi koristeet & päällyslakka. Siivoa myös kynsinauhat (toisin kuin minä näköjään tein..) ja valmista tuli : )

- Derra

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...