torstai 30. syyskuuta 2010

06. Dinosaur


Juu eli lakkatilaus on nyt saapunut :---)

Nfu.Oh -lakat siis olivat tilauksessa tällä kertaa (43, 59, 116, 102, 125) . Päätin tilata niitä muutama samaan aikaan potsikulujen ja huonojen toimitusyhteyksien takia. Kaikki värit olivat (melkein) huolella mietitty valmiiksi jaja... Joo.

Omasta mielestäni ovat tosi hyvänlaatuisia ainakin näin pienen kokemuksen kuin yhdenkin lakkauskerran jälkeen ja pullot ovat suuria (17 ml) ja koristeellisia.
Vaikkei sillä pullon ulkonäöllä niin väliä olekaan, niin nams ainakin omaa silmääni se miellyttää ja onhan sitä nyt kiva katsella... Tulipa pinnallinen olo : D

Pistin heti uuden lakan kokeiluun, nimittäin tuon sävyn 59. Itse tykkäsin siitä ja se käyttäytyi kyllä edukseen, niin itselleen kuin lakkamerkillekin. Tästä tuli jotenkin dinosaurusmainen vaikutelma.
Ylempi kuva tuo ehkä enemmän totuutta esiin, tuolta ne siis näyttävät enemmän.

Lakkahan oli itse asiassa varmaankin glitteriä, jonka takia sitä saikin levittää monta kerrosta että sai omat kynnet piiloon (omien laskujeni mukaan ei kuitenkaan yli kolmea kerrosta, kiitos lakan tumman pohjavärin).


Eräälle toisellekin lakalle tahtoisin antaa tunnustusta, nimittäin tuolle värille 43! Se on siis appelsiinin oranssi glitter, joka myöskin kuitenkin luultavasti peittää kynnen aidon värin muutamalla kerroksella.
Voisin sanoa, että tämä on oikea piristysruiske noille muille hieman normaalimmille sävyille.

Tämä ei ollut edes kovin suunniteltu ostos, mutta olen hirmu tyytyväinen, että se tuli ostettua. Viikonloppuna pääsekin jo ehkä testailemaan : )

Jess, ei kai tässä muuta, heippa !

- Derra

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...