lauantai 11. syyskuuta 2010

03.Creamy


Heeips :---)

Pari juttua lisää, jotka haluaisin jakaa teidän kanssanne. Kuten varmaan joku huomasi, muokkailin otsikkoa hieman siedettävämpään kuosiin, vaikka otsikkokuva onkin täynnä pikseleitä jaja... Joo.

Taiteilin kynteni uuteen kuosiin tässä eilen ja tänään.

Illalla olin hirmu väsynyt, ja tyydyin sätäratkaisuun, jota ei olisi pitänyt tehdä. Taas meni aamulla hukkaan vanulappuja, huoh.

Kuitenkin! Pohjavärinä käytin jotain Nivea Visagen lakkaa, joka näytti sopivan väriseltä, mutta oli ihan sairaan laimeaa. Yksi kerros ei olisi riittänyt mitenkään.

Toisella lakkauskerralla onneksi näytti jo paremmalta, peitti jo jotain :: >

Muuten. Jos teidän täytyy pestä kynsilakkapensseli, peskää se kynsilakanpoistoaineella, älkää vedellä. Nej. Inte. Vesi pilaa pensselit.
Jos teillä on myöskin kovettuneita pensseleitä, lirauttakaa tilkka kynsilakanpuhdistusainetta vaikkapa kertakäyttökupin pohjalle ja pyöritelkää sitä siellä. Ainetta ei tarvitse olla paljoa, sillä kun kallistatte kuppia, saatte sitä paremmin pyöritettyä siellä ^^
Olkaa nopeita, sillä aine haihtuu nopeasti.Maalasin pohjavärin päälle kermaisan kuvion, joka oli ihan tuskaa tehdä : D huh huh.
Olen lopputulokseen aika tyytyväinen, sillä se oli tosi hankala toteuttaa.
Ainiin. Jos teette jotain tällaista, niin vaikka kuinka huvittaisi pitää sitä sormea siinä nenän edessä ja pällistellä ja tarkistaa, että kaikki menee maalatessa hyvin, älkää tehkö sitä. Saatte paljon tasaisemman jäljen jos painatte sen sormenne jotain alustaa (esim. pöytää) vasten.Tadaa ^^ Hyvää päivänjatkoa kaikille !

- Derra

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...