tiistai 7. syyskuuta 2010

02.

Heihei.

Asiani koskisi tällä kertaa ranskalaista manikyyriä ja liukuvärjäystä kynsille, jee ! : >

Aloitetaanpa siitä ranskiksesta.

Väkersin itselleni ranskiksen ilman teippejä tässä vissiin viime viikolla. Homma oli aika tuskainen ja pikkutarkka, sillä upotin hopeisia ja violetteja strasseja tuoreeseen lakkaan. Homma oli hiostava, mutta lopputulos oli ihan nätti.

Mitään aluslakkoja Trindin kynnenkovettajaa lukuunottamatta en käyttänyt. Itse pidän noita ainakin nätteinä ja kivoina, vaikkakin ne pysyvät kunnossa vain n. 3-4 päivää, jos vetää kerroksen topcoattia ja näkymätöntä lakkaa päälle... Nuo timantit repsahtavat aika nopeasti irti kynsistä kaikessa käytössä, varsinkin muutaman päivän ikäisinä joutuessaan veden kanssa tekemisiin.Siirrytäänpä sitten siihen liukuvärjäykseen : ) Tämä pikkuinen menehtyi hankkeeni puolesta, se oli kyllä söpö noinkin.Lopputulos oli omasta mielestäni aika... Mahtava. Myönnettäkööt, että tämä oli ensimmäinen kerta, kun liukuvärjäystä kokeilin ja olen tosi tyytyväinen. Valitsin helpot ja harmooniset värit varta vasten, etten vain söhrisi mitään.

Omasta mielestäni liukuvärjäys on hauskaa vaihtelua iänikuiseen siveltimien ja strassien kanssa painimiseen verrattuna. On jokseenkin rentouttavaa kokeilla uusia tekniikoita välillä.
(ps. sain idean alkaa kokeilla liukuvärjäystä katsottuani siitä tutorialin jossain toisessa blogissa, mutta en kuollakseni voi muistaa että mikä se oli, sillä näistä kynsistä on jo aikaa :/)

Kaikki kolme lakkaa ovat Suomesta ostettuja: jokin vanha sininen, josta olen näköjään repinyt etiketin irti, ORLYn Satin Matte Finish (kultainen tuolla sinisen alla) ja Evelinen glitterlakka, jolle ei näköjään 'French Manicure'n lisäksi muuta nimeä ollut. Kaikki lakat - paitsi tuo viimeisenä mainittu - ovat aika vanhoja, mutta hoisivat silti hommansa mallikkaasti.

Siinäpä olikin kaikki tällä kertaa, näkemisiin !

- Derra

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...